Warning: Use of undefined constant gallery - assumed 'gallery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/c/9/4/elevera.se/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/elevera/js/photo-galleria/photo-galleria.php on line 195 ELEVERA Rygg- och idrottsmedicin » Om oss

Om ossElevera rygg och idrottsmedicin finns både centralt beläget på gågatan i Östersund och i Friskis&Svettis lokaler på Frösön. Vi arbetar mot Region Jämtland Härjedalen och vi har avtal med flera försäkringsbolag.

Elevera rygg- och idrottsmedicin arbetar med rörelse- och funktionsanalys, ortopedisk manuell terapi och idrottsmedicin/rehabträning.  För oss är det viktigt att alltid analysera den grundläggande orsaken till besvären för att få långvarig behandlingseffekt. Det kan innebära symtomlindring lokalt men lika ofta träning och manuell korrigering av hållning och rörelsemönster.

Ett första besök tar ca 60 min där vi går igenom skada och skademekanismer. Vi väljer i samråd med patienten adekvat behandling och rehabilitering. Vi arbetar i samarbete med Region Jämtland Härjedalen och patientavgiften är 300kr. Det är remissfritt att gå till sjukgymnast.Ola Lekselius

Verksamhetsansvarig

Leg. sjukgymnast Uppsala universitet 2004.

OMT steg 3. The JEMS concept. Akupunktur. Axelkurs för Ewa Heidvall. Dipl. massör.

Uttagen till utbildningsplats OMT steg 2 i kombination med arbete och mentorskap på MT-center för Staffan Vogelius, Västerås. Även arbete på Apalby friksvårdsanläggning,Västerås. Disktriksgymnast Järfälla vårdcentral 2005-2006. Elevera, Sundbyberg sedan 2006.

e-mail: ola@elevera.se

 


Elevera2014_9461 Johan Bagge

Leg. fysioterapeut / leg. sjukgymnast, Umeå universitet 2007

Magisterexamen idrottsmedicin

Medicine doktor, hälseneskador/anatomi/idrottsmedicin

Klinisk neurodynamik, OMT 30 Hp (ej avslutad), McKenzie A+B, Akupunktur,

RedCord (Neurac). JEMS 1, Dipl. Massör.

Har arbetat på Elevera sedan hösten 2013. Har stort idrottsmedicinskt intresseTidigare medeldistanslöpare på elitnivå. Tillsammans med Ola, sjukgymnast Jämtland Basket.

e-mail: johan@elevera.se

_______________________________________________________________________________

David Engström

Certifierad massageterapeut och diplomerad idrottsmassör. Behandlingar kan innehålla både klassisk svensk massage, triggerpunktsbehandling samt terapeutisk stretching.

Är utbildad massageterapeut genom yrkeshögskolan Medicinskt kursforum i Stockholm, samt därefter vidareutbildad till idrottsmassör genom samma skola.

 

Du bokar tid hos David genom att:

Ringa eller skicka sms till nr: 070 643 24 89

e-mail: david@elevera.se