Om oss

Elevera rygg och idrottsmedicin finns både centralt beläget på gågatan i Östersund och i Friskis&Svettis lokaler på Frösön. Vi arbetar mot Region Jämtland Härjedalen och vi har avtal med flera försäkringsbolag.

Elevera rygg- och idrottsmedicin arbetar med rörelse- och funktionsanalys, ortopedisk manuell terapi och idrottsmedicin/rehabträning.  För oss är det viktigt att alltid analysera den grundläggande orsaken till besvären för att få långvarig behandlingseffekt. Det kan innebära symtomlindring lokalt men lika ofta träning och manuell korrigering av hållning och rörelsemönster.

Ett första besök tar ca 60 min där vi går igenom skada och skademekanismer. Vi väljer i samråd med patienten adekvat behandling och rehabilitering. Vi arbetar i samarbete med Region Jämtland Härjedalen och patientavgiften är 300kr. Det är remissfritt att gå till sjukgymnast.

Medarbetare

Ola Lekselius

Ola Lekselius

Verksamhetsansvarig

Leg. sjukgymnast Uppsala universitet 2004.

OMT steg 3. The JEMS concept. Akupunktur. Axelkurs för Ewa Heidvall. Dipl. massör.

Uttagen till utbildningsplats OMT steg 2 i kombination med arbete och mentorskap på MT-center för Staffan Vogelius, Västerås. Även arbete på Apalby friksvårdsanläggning,Västerås. Disktriksgymnast Järfälla vårdcentral 2005-2006. Elevera, Sundbyberg sedan 2006.

E-mail: ola@elevera.se

Malin Emmesjö

Malin Emmesjö

 Leg. fysioterapeut 

Malin jobbar sedan våren hos oss på Elevera. Malin kommer senast ifrån arbete på Sportrehab i Göteborg, en motion-och idrottsklinik som bla. bedriver forskning inom korsbandsskador. Är inriktad på rehabilitering av muskuloskeletala problem, motions-och idrottsskador och fysik aktivitet för allmänt välmående. 

Har en bakgrund inom fotboll men fokus ligger nu på stiglöpning och landsvägscykling. Om vintern så åker hon gärna skidor på längden, uppför och framförallt kanske utför.

Har en magisterexamen inom fysioterapi och kombinerar tjänsten på Elevera med fortsatta studier på avancerad nivå. 

E-mail: malin@elevera.se

David Engström

David Engström

Certifierad massageterapeut och diplomerad idrottsmassör. Behandlingar kan innehålla både klassisk svensk massage, triggerpunktsbehandling samt terapeutisk stretching.

Är utbildad massageterapeut genom yrkeshögskolan Medicinskt kursforum i Stockholm, samt därefter vidareutbildad till idrottsmassör genom samma skola.

Du bokar tid hos David genom att:

Ringa eller skicka sms till: 070-643 24 89

E-mail: david@elevera.se

ELEVERA RYGG- OCH IDROTTSMEDICIN   •   PRÄSTGATAN 41, 831 31 ÖSTERSUND   •   063-12 78 90   •   INFO@ELEVERA.SE